Ondersteuning voor Kerken van Stichting Samen Geloven

18 april 2024 | Maurijn Pach

Stichting Samen Geloven waardeert de rol van kerken door de inzet van hun tijd, energie en financiële bijdragen. Dankzij deze bijdragen kan de stichting het Woord van God overbrengen aan mensen met een verstandelijke beperking.

Samenwerking en promotiehulp voor deelnemende kerken

Als onderdeel van hun missie biedt Stichting Samen Geloven promotieondersteuning aan kerken. Dit initiatief helpt kerken tijd te besparen en maakt het mogelijk voor Stichting Samen Geloven om hun waardering te tonen door actief bij te dragen aan de gemeenschap. Voorbeelden van dergelijke ondersteuning zijn zichtbaar bij kerken zoals de Bethelkerk in Veenendaal, waarvoor de stichting een presentatie heeft ontwikkeld die tijdens het collectemoment wordt getoond.

Doe mee en ontvang een gepersonaliseerde presentatie

Stichting Samen Geloven nodigt alle kerken uit om contact op te nemen en een op maat gemaakte presentatie te ontvangen die het verhaal van de stichting deelt, inclusief een unieke QR-code voor de kerk. Deze presentaties zijn een effectieve manier om de gemeente te informeren over de doelen van de collectes en de bredere missie van de stichting.

Overzicht

Ondersteuning voor Kerken van Stichting Samen Geloven

Help ons en geef een gift

De bijeenkomsten die wij organiseren voor onze doelgroep worden grotendeels opgepakt door onze vrijwilligers. Toch zijn er uiteraard kosten die gemaakt worden. Dat gaat bijvoorbeeld om de huur van gebouwen, kosten van drukwerk liturgieën en taxivervoer naar de bijbellessen.

Geef een donatie

Schenking doen