Uitje van het Invokoor

22 november 2016 | Maurijn Pach

Dit is mogelijk gemaakt door een leuke samenwerking tussen 3  bedrijven: Het etentje werd aangeboden door CMC Bedrijfsmakelaars, het vervoer op die avond door de ‘Vallei Auto Groep ‘ en de maaltijd uitgeserveerd door ‘Ups en downies’.

Tussen de gangen door heeft het koor opgetreden voor de vertegenwoordigers van deze bedrijven met het Paasrepertoire. Dit werd erg gewaardeerd!

Omdat de naam ‘Invokoor’ weinig mensen meer iets zegt (het stamt nl. uit de tijd dat het koor nog deel uitmaakte van het ‘Instituut Voor Werkvoorziening’) is deze avond ook de nieuwe naam van het koor bekend gemaakt. Uit voorstellen van de leden zelf kwam de naam ‘Samen op zang’ als mooiste naar voren.

Het is een enorm gezellige avond geweest en iedereen heeft genoten. Hiervoor dank aan CMC Bedrijfsmakelaars, Vallei Autogroep en aan het restaurant ‘Ups en Downies’, dat ons na de officiële sluitingstijd heeft willen ontvangen.

Overzicht

Uitje van het Invokoor

Help ons en geef een gift

De bijeenkomsten die wij organiseren voor onze doelgroep worden grotendeels opgepakt door onze vrijwilligers. Toch zijn er uiteraard kosten die gemaakt worden. Dat gaat bijvoorbeeld om de huur van gebouwen, kosten van drukwerk liturgieën en taxivervoer naar de bijbellessen.

Geef een donatie

Schenking doen