Uitje van het Invokoor

Op 18 maart was het zover. Na 2 intensieve periodes van repeteren, namelijk voor Kerst en Pasen, heeft het koor het seizoen 2015/16 afgesloten met een etentje bij restaurant ‘Ups en Downies’ aan de Kerkewijk.

Dit is mogelijk gemaakt door een leuke samenwerking tussen 3  bedrijven: Het etentje werd aangeboden door CMC Bedrijfsmakelaars, het vervoer op die avond door de ‘Vallei Auto Groep ‘ en de maaltijd uitgeserveerd door ‘Ups en downies’.

Tussen de gangen door heeft het koor opgetreden voor de vertegenwoordigers van deze bedrijven met het Paasrepertoire. Dit werd erg gewaardeerd!

Omdat de naam ‘Invokoor’ weinig mensen meer iets zegt (het stamt nl. uit de tijd dat het koor nog deel uitmaakte van het ‘Instituut Voor Werkvoorziening’) is deze avond ook de nieuwe naam van het koor bekend gemaakt. Uit voorstellen van de leden zelf kwam de naam Samen op zang’ als mooiste naar voren.

Het is een enorm gezellige avond geweest en iedereen heeft genoten. Hiervoor dank aan CMC Bedrijfsmakelaars, Vallei Autogroep en aan het restaurant ‘Ups en Downies’, dat ons na de officiële sluitingstijd heeft willen ontvangen.

 • Samen op zang
  Samen op zang
 • Samen op zang
  Samen op zang
 • Samen op zang
  Samen op zang
 • Samen op zang
  Samen op zang
 • Samen op zang
  Samen op zang

 

Nieuwe website

Beste bezoeker,

welkom op de vernieuwde website van stichting Samen Geloven. Het navigeren op de website en het vinden van de juiste informatie is hierdoor eenvoudiger geworden.

Hoewel het overzetten van de bestaande website op een zorgvuldige manier is gedaan, kan het zijn dat er foutjes in zijn geslopen. Mist u informatie, heeft u een fout gevonden of heeft u een vraag of opmerking over de website. Laat het ons weten door te mailen naar contact@samengeloven.nl of gebruik het contactformulier.

We horen graag welke informatie u nog meer op de website zou willen vinden. Denk aan het downloaden van de liturgieën, roosters, overzicht van contactpersonen, etc.

Alvast bedankt!

 

‘Samen Geloven’ zoekt vrijwilligers voor het bezoeken van de aangepaste kerkdiensten

Een tijdje terug ontving het bestuur van Samen Geloven een mail waar we best van schrokken. Deze mail ging zo:

“De cliënten van de woonvorm waar ik werk komen altijd naar de aangepaste kerkdienst in de oude kerk, maar i.v.m. bezuinigingen gaat er 1 personeelslid af bij ons en kunnen zij dus niet meer komen”.

Het ging, zo bleek uit het vervolg van de mail, om enkele mensen met een verstandelijke beperking waarvan er 2 in een rolstoel zitten. Het vervoer was geen probleem, dat kon geregeld worden. Maar: er moest gewoon nog iemand gevonden worden om de groep verantwoord te kunnen begeleiden.

Inmiddels is dit probleem opgelost, er zijn mensen gevonden die willen helpen.

Maar doet zoiets zich nog eens voor (en de kans is groot met al de bezuinigingen in de zorg), zijn er dan mensen die hen/ons hierin willen en kunnen helpen? Mensen die mensen met een (verstandelijke) beperking willen begeleiden naar de aangepaste kerkdienst in de oude kerk op de markt?

Deze diensten zijn, vanaf 2014, op elke 4e zondag van de maand, om 11:15 uur. Wij willen een soort ‘poule’ in het leven roepen van mensen die kunnen worden opgeroepen als dergelijke verzoeken ons bereiken. De diensten rond feestdagen, zoals Kerst en Pasen kunnen verspringen. Raadpleeg hiervoor het rooster.

Wilt u/jij daarin meedoen?

Meld u dan aan via contact@samengeloven.nl of bel met Jan Hendrikse: 0318 52 09 54.