Samen op zang

Het koor ‘Samen op zang’, voorheen Invokoor, is een gelegenheidskoor dat elk jaar optreedt in de aangepaste kerkdiensten rond Kerst en Pasen. Voor iedere uitvoering wordt, gemiddeld, 8 keer geoefend.

Rooster koorrepetities

De huidige naam ‘ Samen op zang’ is door de leden zelf ingebracht.

Het koor treedt in diezelfde perioden ook op in de kerst- en paasviering van de bijbellesgroepen van de Stichting, in het dagbestedingscentrum  ‘De Ontmoeting’.

Een aanvraag voor een optreden elders zal altijd worden overwogen.

Koor Samen op Zang

Het koor heeft zo’n 16 leden en staat onder de enthousiaste leiding van Maritha IJsselstijn. Trude de Groot begeleide tot voor kort het koor op piano of keyboard.

De  koorleden gebruiken zelf ook instrumenten bij de liederen, daarnaast wordt er bij elk concert een gastmuzikant uitgenodigd.

Zing je graag en heb je belangstelling voor ons koor (of weet u iemand voor wie het koor iets is), neem dan contact op met Maritha IJsselstijn of kom eens kijken op een van de repetities. Zie hiervoor het rooster.

De repetities zijn in ‘de Bethelkerk’, Spanjaardsgoed 7 te Veenendaal

Tijd : Vrijdag, 16.45 – 17.30 uur met inloop vanaf 16.30 uur.

Contactpersoon:

René van Swetselaar

Help ons en geef een gift

De bijeenkomsten die wij organiseren voor onze doelgroep worden grotendeels opgepakt door onze vrijwilligers. Toch zijn er uiteraard kosten die gemaakt worden. Dat gaat bijvoorbeeld om de huur van gebouwen, kosten van drukwerk liturgieën en taxivervoer naar de bijbellessen.

Geef een donatie

Schenking doen